Pôžičky bez dokladania príjmu

21.01.2012 17:17

 

Každému z nás sa môže stať že sa dostane do situácie kedy bude potrebovať rýchlo viac peňazí než momentálne má. Nemusí sa jednať len o insolventnosť, ale akúkoľvek životnú situáciu, kde potrebuje vyšší obnos peňazí.


Problém však nastáva ak takýto človek nemá ako doložiť svoj príjem. Ak si myslíte že sa jedná len o ľudí, ktorý sú nezamestnaný tak sa mýlite. Nemožnosť doloženia svojho príjmu zažívajú aj študenti, dôchodcovia, alebo mamičky na materskej dovolenke. Všetci títo a mnoho ďalších sa dostávajú do situácie, kde potrebujú pôžičku a nemajú šancu si požičať od banky kvôli absencii doloženia príjmu.
Našťastie sa situácia zlepšuje a okrem pôžičiek z banky je už možné si požičať peniaze aj inými spôsobmi. Čím ďalej tým viac nebankových firiem zaoberajúcich sa pôžičkami  dáva možnosť pôžičky aj ľudom, ktorý nemajú ako doložiť príjem. V nebankovom sektore dokonca vznikajú aj iné typy pôžičiek na mieru. Niektoré bez zástavy a ručiteľa, iné zase s špecifickými požiadavkami na klienta. Tým pádom už je dneska možné si pôžičku nakombinovať podľa svojich predstáv.


 Dôkladne sa informujte o možnostiach pôžičiek a vyhnite sa zbytočnej administratíve a problémom vyplývajúcich z nedostatku peňazí.